Índex:

-Conversa de BM amb Sebastià Perelló sobre 'Veus al ras' 2016 >>>

-BM ens parla sobre Bartomeu Rosselló-Pòrcel >>>

-

Biel Mesquida i Sebastià Perelló mantenen una llarga conversa al voltant de 'Veus al ras' (Club Editor, 2016), que ha estat distingida amb el premi de la Crítica 2017. 01/09/2016 Foto-Jean-Maria-del-Moral.

En realitat cada lector és, quan llegeix, el propi lector de si mateix. L’obra de l’escriptor només és una mena d’instrument òptic que ofereix al lector perquè pugui discernir allò que, sense el llibre, potser no hauria vist en ell mateix. El propi reconeixement, per part del lector, d’allò que diu el llibre és la prova de la veritat d’aquest, i a la inversa.
Marcel Proust

Biel Mesquida (B. M.): Amic Sebastià,a Veus al ras veig per moltes bandes el món de la teva infantesa. En les paraules, en els ritmes i en allò que es conta i desconta (en el reservori de veus que estotges quan ets petit), arreu arreu, crec que hi ha molta veu pelada del nin Perelló que escriu el món amb una perspectiva a prop del terra, de la terra natal, terrenca. Crec que aquesta és la causa de les meves preguntes, d’aquest enfiloi de preguntes que ahir et va regirar un poc. >>> continua llegint
Biel Mesquida ens parla de Bartomeu Rosselló-Pòrcel